Varaa aikasi helposti nettiajanvarauksella:

www.nettiaika.fi/HealingCenter

Jos et löydä sopivaa aikaa, voit kysellä vapaita aikoja myös puhelimitse

Hoitokuvaus

KAIKKI HOIDOT VOIDAAN RÄÄTÄLÖIDÄ JOKAISELLE SOPIVAKSI, OMANLAISEKSI PAKETIKSI, YHDISTELEMÄLLÄ ERILAISIA HOITOMENETELMIÄ


Refleksologia, eli koko kehon vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoito, jossa autetaan kehon omia parannusmekanismeja aktivoitumaan. Vyöhyketerapian kansainvälisesti tunnetumpi nimi on refleksologia eli heijasteterapia. Hoito tapahtuu eri puolilla kehoa olevia heijastepisteitä, vyöhykkeitä sekä ratoja hieromalla ja painelemalla pääasiassa jalkateristä, sääristä, käsistä, korvalehdistä sekä kasvoista. Ihmiskeho jaetaan 10 pystysuoraan linjaan eli vyöhykkeeseen. Kaikille kehon elimille sekä osille on heijastealueita, joita manipuloimalla viesti kulkeutuu keskushermostoon sekä vegetatiiviseen hermostoon, josta viesti siirtyy kyseiseen elimeen vaikuttaen esim. verenkiertoon, kuona-aineisiin, kudoksiin, hermopäätteisiin, virtsa-ja maitohappoihin.  Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää, vaikka etsitäänkin erityisesti aristavia heijasteita. Hoidon vaikutuksia ovat mm. rentoutuminen, verenkierron sekä aineenvaihdunnan vilkastuminen, vastustuskyvyn paraneminen, kipu- ja särkytilojen helpottuminen, kide kertymien hajoaminen, lymfakierron normalisoituminen, immuunipuolustuksen vahvistaminen sekä unen laadun paraneminen. Refleksologiasta on hyviä tuloksia hormonaalisten häiriöiden kuten lapsettomuuden ja vaihdevuosivaivojen hoidossa. Stressin, jännitysoireiden, vatsavaivojen, unettomuuden, migreenin, päänsäryn , erilaisten kiputilojen , tuki-ja liikuntaelinten ongelmien sekä reuman hoidossa. Pyrkimyksenä on ehkäistä sairauksia, sairauksista johtuvia kiputiloja sekä palauttaa kehon oma luonnollinen tasapaino. Vyöhyketerapiasta on todettu olevan paljon hyötyä myös vauvojen koliikissa, refluksivaivoissa, unihäiriöissä, erilaisissa vatsaongelmissa sekä ärtyneisyydessä. Tuntoaisti on pienen vauvan aisteista kehittynein ja pienokaiset nauttivat hoidoista suunnattomasti. Vauvalle sekä pienille lapsille riittää usein yksi tai kaksi hoitokertaa.


Yrttipallohieronnan ainutlaatuisia yrttejä on käytetty Thaimaassa jo vuosisatojen ajan. Aikaisemmin vain perinteikkäillä Thai -hoitajilla käytössä olleet hauteet sisältävät yrttisekoituksia, joilla on erinomaisia hoitavia ominaisuuksia. Parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa arkoja lihaksia ja helpottaa hengitystieongelmia, hellii ihoa. Hoidossa iholle levitetään lämmintä öljyä, jonka jälkeen keho ja kehon energiaradat käsitellään käsin sekä kuumilla yrttipalloilla hieroen. Kokonaisvaltaisen rentouttava hoito, joka saattaa sinut autuaaseen rentouden tilaan. Lopuksi lämpöhaude.


Hot-Stone-kiviterapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, joka tehdään lämpimillä Basalttikivillä. Kiviterapia poistaa tehokkaasti stressiä, rentouttaa lihaksia ja neutraloi negatiivista energiaa. Kivillä hierottaessa lämmön vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm syvyyteen asti. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat tavanomaista syväkudoshierontaa tehokkaammat. Lihasjännitykset helpottuvat, kivut vähenevät ja kudokset pehmenevät. Kivet ovat erittäin mineraalipitoisia ja tästä syystä myös hoitavat ja ravitsevat ihoa. Lopuksi lämpöhaude.


Intialainen päähieronta muodostuu vaihtelevista hierontatekniikoista ja hoidon aikana käsitellään monipuolisesti niska-hartiaseutu, olka- ja käsivarret, pää ja korvat. Sen vaikutukset ulottuvat koko kehoon ja mieleen vaikuttaen hyvin kokonaisvaltaisesti. Intialainen päähieronta auttaa päänsärkyyn, ylävartalon lihasjännityksiin,erilaisiin stressioireisiin, nukkumishäiriöihin, tukkoisuuteen, yleiseen energian lisäämiseen jne. Hieronta auttaa myös hiusten hyvinvointiin. Intialaista päähierontaa kutsutaan "stressipesuksi". Hoito tehdään öljyllä tai ilman.


Aromaattisessa hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä. Hieronnan vaikutus perustuu öljyjen nopeaan imeytymiseen, verenkierron lisääntymiseen. Hieronta auttaa kehoa rentoutumaan ja poistamaan stressiä. Vahvistaa immuunijärjestelmää, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa. Tasapainoittaa hormonaalisia häiriöitä, rentouttaa lihasjännityksiä, parantaa unen laatua ja soluaineenvaihduntaa. Samalla kehosta poistuu kuona-aineita. Öljyt leviävät myös hengitystiehyiden kautta. Jokaiselle asiakkaalle valitaan omat, omia tarpeita vastaavat hoitoöljyt. Lopuksi lämpöhaude.


Aromaattisessa jalkakylvyssä käytetään eteerisiä öljyjä. Hoito on rentouttava, ja virkistää väsyneet jalat. Lämpimän kylvyn jälkeen jalat hierotaan jalkateristä polveen saakka ja lopuksi levitetään verenkiertoa elvyttävä hoitovoide. Hoito tukee aineenvaihduntaa ja antaa jaloille kevyen tunteen. Mukava hemmottelu vaikkapa kiireisen työpäivän jälkeen.


Kuolleenmeren suolajalkakylpy poistaa lihasten ja nivelten kipuja. Parantaa ihon sekä kynsien kuntoa, auttaa ihon sairauksien hoidossa nopeuttaen esim. haavojen paranemista. (ei käytetä avoimiin haavoihin). Kuollutmeri on maailmankuuluisin luonnon "kylpylä", jossa ihmiset paranevat sekä nuorentuvat. Kuolleen meren vesi on kaikkein rikkain mineraalilähde. Se normalisoi ihon toimintaa, estää ihon kuivumista ja virkistää tehokkaasti, sillä pystyy säilyttämään nesteet soluissa.


Suklaahoito on rentouttava, koko kehon hieronta, joka tehdään ihanalla, lämpimällä suklaaöljyllä. Öljy valutetaan vartalolle, ja laajat hierontaliikkeet rentouttavat kehon sekä mielen. Lihakset käsitellään pehmein, liukuvin ottein. Suklaaöljy sisältää runsaasti ravitsevia ja hyvinvointia lisääviä ainesosia, kuten antioksidanttisia flavonoideja. Pehmentää, kosteuttaa ja ravitsee ihoa samalla suojaten sitä. Hieronnan jälkeen suklaan tuoksu ympäröi sinua koko loppupäivän! Lopuksi lämpöhaude. Kokovartalon hoito 90min sis. suklaahunaja kasvonaamion + yrttiteen ja raakasuklaan. 


Hieronta + merimineraali / kasviuutekuorinta on osa / kokovartalon hoito, jossa lihakset käsitellään pehmein, liukuvin ottein. Hieronnan jälkeen vartalo käydään läpi lempeästi hieroen öljykuorinnalla. Kuorinta-aine poistetaan iholta lämpimillä pyyhkeillä, jolloin iholle jää vain miellyttävän pehmeä, mieltä kohentava tuoksu. Öljykuorinta poistaa kuolleita ihosoluja kosteuttaen sekä hoitaen väsynyttä ihoa, tehden sen puhtaaksi, hehkeäksi ja sileäksi. Puhtaat ihohuokoset mahdollistavat ihon helpomman hengittämisen. Verenkierto vilkastuu ja kuona-aineita alkaa poistua. Tämä ehkäisee myös selluliitin muodostumista. Kehosi käsitellään haluamiltasi alueilta.


Merimineraali + kasviuutekuorinnassa tehdään pelkkä kuorinta, ks. hieronta + merimineraali / kasviuutekuorinta.


Dr.Sea Mineraalimutanaamio kasvoille sisältää kasvojen kuorinnan, kasvojen hieronnan sekä kuolleenmeren suolajalkakylvyn. Mineraalimutanaamio sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän merilevää, aloe veraa ja kuolleenmeren mutaa. Syväpuhdistaa ihohuokoset ja ravitsee samalla ihoa tehden siitä raikkaamman ja kimmoisamman. Pelkkä kasvonaamio voidaan yhdistää myös hoitoihin tai halutessa tehdä pelkkä kasvonaamio.


Balilainen Rajawatu Spa-vartalohoito on kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava hoitokokonaisuus. Hoidon alussa jalat kylvetetään lämpimässä aromakylvyssä, sekä kuoritaan. Niskan ja hartian seutu hierotaan, jonka jälkeen lämpimät mineraalipitoiset Basaltti kivet syvälämmittävät ja rentouttavat selän lihakset. Hoito hellii aisteja antaen uutta energiaa. Jännitykset sulavat kivien lämmöstä ja raikas appelsiinin tuoksu kohottaa mielialaa sekä helpottaa stressioireita. Hoidon lopuksi tarjoillaan raakasuklaa sekä yrittitee.


Prinsessan ruusuinen hemmotteluhetki on 120min kestävä kasvo, vartalo -ja jalkahoitopaketti. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jossa on aisteja hellivää ruusun eteeristä öljyä (tuoksun voit myös halutessasi valita itse). Tämän jälkeen jalkaterät saavat rentouttavan hieronnan. Seuraavaksi käsitellään kevyesti hieroen niska, hartiat sekä yläselkä. Lopuksi kasvot hierotaan lymfaten ja levitetään kosteuttava naamio. Lämpöhaude lämmittää hartioita kasvonaamion ajan. Hoidon päätteeksi tarjoillaan lasi kuohuvaa raakasuklaan kera. Tämä hellivä paketti on kokonaisvaltaisesti kehoa & mieltä rentouttava, ruusuntuoksuinen unelma.Odottavan äidin hemmotteluhoidossa on yhdistetty eri hierontamuotoja odottavan äidin tarpeisiin. Raskausaikana keho sekä mieli käsittelevät isoja muutoksia. Hoito alkaa virkistävällä jalkakylvyllä. Hieronnassa käydään läpi odottajan toiveista riippuen koko vartalo tai osa sitä. Hoito rentouttaa ja tuo apua turvotukseen sekä lihasjännityksiin. Jokaiselle räätälöidään oma hoitopaketti ja hoito tehdään kylkimakuulla. Hieronta tukee raskausajan hyvinvointia (ensimmäisen kolmanneksen jälkeen). Lopuksi mama-yrttitee ja raakasuklaa. Hyvinvoiva äiti on paras kasvualusta vauvalle. Ihana idea myös vaikkapa Baby-Showereihin.


Alipainehieronta suoritetaan erikokoisilla imukupeilla. Kun kuppi asetetaan oikein iholle, syntyy alipaine ja kupin alla oleva pehmytkudos vetäytyy kupin sisään. Kuppien käyttö mahdollistaa imutehon hallitsemisen sekä hoidettavan lihaksen ja kudoksen mukaan tarvittavan yksilöllisen alipaineen. Tällä vanhalla menetelmällä on hoidettu mm. lihas- ja nivelkipuja, iskiasta, lihasten jännitystiloja, keuhkojen limaisuutta jne. Tämä on erittäin tehokas käsittely. 15 minuutin imukuppihieronta vastaa jopa tunnin perinteistä hierontaa. Hoidon jälkeen on tärkeä muistaa juoda vettä, sillä kuona-aineet lähtevät voimakkaasti liikkeelle verenkierron lisääntyessä. Hoitoa ei tehdä sydäntahdistimen kanssa.


Stressiniskahieronta on tehokas täsmähoito niska-hartiaseudun alueelle, joka perustuu kipupisteiden käsittelyyn ja eteerisen öljyn yhteisvaikutukseen. Hoito laukaisee tehokkaasti lihaskramppeja, turvotusta sekä kipu- ja jännitystiloja. Kallonpohjan kiristävät lihakset rentoutuvat, päänsärky lievittyy, aivojen verenkierto sekä hapensaanti paranevat. Lopuksi lämpöhaude. Pitkittyneissä vaivoissa paras hoitotulos saadaan 3-5 kerran sarjahoidolla.


Selluliitti/raskausarpienhoito tehdään (alipainehieronta menetelmää käyttäen) alueen mukaan. Hoitoalueet suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti. Hoitoon lisätään rasvakertymiä hajottavia/arpikudosta hoitavia hoitoöljyjä, jotka imeytetään hoidossa iholle. Alipaineella hierottaessa rasvakertymät alkavat hiljalleen hajota. Verenkierto lisääntyy ja imunestekierto tasoittaa ihoa. Raskausarvet hoidetaan omilla täsmäöljyillä, alipaineen saadessa aikaan verenkierron ja nestekierron lisääntymistä. Parhaat tulokset saavutetaan, kun hoitoa tehdään sarjana.


Lymfahoito vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon (suoliston toiminta, ruuansulatus, seksuaalitoiminnot, rentoutuminen). Lymfahoidossa kudoksissa oleva ylimääräinen neste siirtyy imusuonistoon ja sieltä kehon nestekiertoon, vilkastuttaen samalla aineenvaihduntaa. Hoitoa suositellaan annettavaksi turvotuksen mukaan, yleensä 3-5 kertaa. Jokainen hoitokerta aloitetaan kaulan ja pään alueen imusolmukkeiden käsittelyllä. Lymfaterapiassa avausliikkeiden jälkeen siirrytään vähän kerrallaan eteenpäin kohti ongelma-alueita. Vaikka käsittelyssä on vain yksittäinen kehon alue, hoito vaikuttaa koko elimistön nestevirtaukseen. Tehokkaimmin hoito vaikuttaa juuri käsiteltävälle alueelle. Hoito kestää yleensä 60 minuuttia kerrallaan. Hoidot uusitaan tarpeiden mukaan. Hoitoa voidaan tehdä myös raskausajan turvotuksiin ja raskausarpien ennaltaehkäisyyn.

Kasvolymfa sopii erinomaisesti niille, jotka kärsivät silmänympärysalueen turvotuksesta, iholla on couperosaa tai se on muuten herkkä reagoimaan punoittamalla.

Ennen leikkauksia sekä leikkausten jälkeen tehtynä nopeuttaa paranemisprosessia. Lymfateippaus tukee hoitoa.


Hermoratahieronnassa keho hoidetaan kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Hieronnassa hoidetaan pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat sekä aivo- ja selkäydinhermot. Ääreishermoston kautta saadaan kuntoutettua myös keskushermostoa. Hoidolla saadaan verenkierto imunestekierto,aineenvaihdunta, ruoansulatus ja hormonitoiminta elpymään, jolloin keho puhdistuu kuona-aineista, sisäelimet vahvistuvat, ravintoaineet imeytyvät paremmin ja hormonitoiminta tasapainottuu. Tarkoituksena on herätellä toimimaan kehon oma, luonnollinen puolustusmekanismi ja sitä kautta sairauksien aiheuttamat oireet saadaan helpottumaan tai poistumaan kokonaan. Hyvä apu mm. seuraaviin ongelmiin: yleinen lihaskireys ja jännitys, migreeni, päänsäryt, huimaus, unettomuus, raajojen säteilykivut, puutumiset ja "kylmäämiset".


Rentoutushoidossa hierotaan niska-hartia ja pään seutu. Lämpötyyny lämmittää hartioita ja niskaa sillä välin kun kasvot puhdistetaan, hierotaan, sekä levitetään kosteuttava ja virkistävä naamio. Pään hieronta rentoutttaa kalloa poistaen jännityksiä ja kireyksiä,  samalla aktivoiden verenkiertoa. Kasvonaamion vaikutusaikana kädet saavat rentouttavan vyöhykehieronnan. Kehon rentoutuessa koko elimistön toiminta tasapainottuu ja rauhoittuu. Lopuksi tarjoillaan yrttitee + raakasuklaa.


Parafiini-lämpöhoito luovuttaa lämmön hitaasti niin, että vaikutus ylettyy syvälle kudoksiin ja niveliin. Se aktivoi ääreisverenkiertoa sekä lämmittää pitkäkestoisesti palelevia jalkoja ja käsiä. Lymfakierto, verenkierto voimistuu, sillä lämpö laajentaa ihon hiussuonia. Syvä kosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini lievittää kiputiloja, nivelten jäykkyyttä, häivyttää uurteita ja ryppyjä sekä hoitaa kuivaa ja atooppista ihoa. Soveltuu mainiosti nivel- ja lihasreumaa sairastavalle yhtenä kuntoutus muotona (ei tulehdusvaiheessa). Hoito sopii myös heikentyneestä ääreisverenkierrosta kärsiville kylmille käsille ja jaloille. Paras hoitovaste saadaan sarjahoidolla, kesto suunnitellaan aina yksilöllisesti. (Esim. 2 viikon välein) Parafiini muodostaa ihon kanssa kosketuksiin joutuessaan välittömästi kalvon ihon pinnalle. Näin ollen hoito on myös hygieeninen, iholta ei pääse liukenemaan parafiinialtaaseen mitään.


Luontaistuoteohjaus tehdään aina yksilöllisesti. Aikaa varatessasi otan ylös esitiedot (mahdolliset oireet, oireiden kesto, mahdolliset tehdyt tutkimukset-menossa oleva hoito/lääkitykset, allergiat, ruokavalio, jne.). Teen tapaamiseemme valmiiksi ohjerungon. Tarkennamme ja käymme läpi sen yhdessä. Usein ohjaan käyttöön oireiden mukaan mm. solumineraaleja. Yleisimpiä oireita aiheuttavat suolisto-ongelmat, jotka usein ovat yhteydessä myös ihossa esiintyviin ongelmiin. Oikeanlainen ruokavalio on esimerkiksi ärtyvän suolen oireyhtymässä (IBS) isossa roolissa. Suolistomme on muun muassa immuunipuolustuksen keskus. Toistuvat sairaskierteet, flunssat ja väsymys ovat myös kehomme hälytysmerkkejä. Tasapainoa voidaan saada aikaan oikeanlaisella ruokavaliolla, yrtti/vitamiini/hivenaineilla. Pitkittyneet oireet on hyvä selvittää lääkärin vastaanotolla.


Intuitiivisen hoitamisen tavoitteena on tuoda jokaiselle enemmän rakkautta ja iloa. Parannusta voidaan antaa kaikkeen ja kaikille. Tämä tapahtuu mm. purkamalla erityisesti menneisyydessä syntyneitä tunnelukkoja ja erilaisia ajatus-, uskomus- ja käyttäytymismalleja, jotka aiheuttavat meille alakuloisuutta ja jopa sairastuttavat kehojamme. Hoidoissa tunnelma on lempeä, hyväksyvä ja myötätuntoinen. Hoito rentouttaa ja tasapainottaa sekä lisää ymmärrystä itseä ja omaa elämää kohtaan.


Tie muutokseen ohjauksessa käytetään erilaisia itsetutkiskelun tekniikoita ja työkaluja sekä NLP-tekniikoita. Näitä käyttäen voi tulla yhä selkeämmin tietoiseksi omasta tilanteestaan ja asioista, joihin tahtoo tai tarvitsee muutosta. Henkilökohtainen elämän kokemuksemme muokkautuu omasta tietoisuudestamme ja mikäli haluamme muutosta tulee meidän muuttaa omaa tietoisuuttamme. Pitkään jatkuessaan negatiivinen kuormitus voi altistaa masennukselle, joka on hyvä tunnistaa. Jos tarvitset muutosta, on aika pysähtyä ja selkeyttää tämän hetken elämäntilanteesi. Elämä on valintoja. Risteyksissä on aina käännyttävä johonkin suuntaan. Muutos ei ole aina mieluinen. Elämä heittää eteesi tilanteita, jotka pakottavat muuttumaan kivun kautta. Vaihtoehdot ovat: muutu, muuta tai sopeudu. Muutos on kasvunpaikka. "Se, mitä emme pysty kohtaamaan, etsiytyy eteemme joka tapauksessa" (John Trudell)


Elämäsi unelmakartta-ohjaus on tapa hallita ja ohjata omaa elämäänsä haluamaansa suuntaan. Voit manifestoida elämääsi haluamiasi asioita. Unelmakartan toimivuus perustuu siihen, että mihin keskität (tässä tapauksessa) ajatusenergiaasi, se lisääntyy elämässäsi. Vanha viisaus "sitä saa mitä tilaa" pitää paikkansa. Kutsumme tietämättämme usein elämäämme negatiivisia asioita, vaikka samaa tekniikkaa voisi käyttää myös positiivisen kutsumiseen. Teemme yhdessä Sinulle unelmiesi "aarrekartan", jonka saat matkaasi. Ota mukaan inspiroivia kuvia esim. netistä / lehdistä, kynät, liima ja kartonki ovat valmiina (annan tarkemmat ohjeet aikaa varatessasi). Pian olet lähempänä unelmiasi.


Kundalini/Gold Reiki hoidoissa ei käytetä perinteisiä Reikissä käytettäviä symboleja eikä monimutkaisia rituaaleja. Pelkkä käsien laittaminen hoidettavan päälle riittää. Kundalini Reikin kehittäjä on maailmankuulu Ole Gabrielsen. Nämä energiat ovat hyviä, hoitavia, puhtaita ja kauniita. Hoidossa asiakas istuu mukavasti tuolilla tai on hierontapöydällä selällään sekä kyljellään. Virtauksen käynnistyttyä hoitamisen aktiivinen vaihe kestää muutamia minuutteja yhdessä kohtaa. Energia hoitaa fyysistä, henkistä ja eteeristä kehoa. Mennyttä, nykyistä, tulevaa. Reikivoima muuntaa negatiivista positiiviseksi ja se auttaa myös suojautumaan muiden kielteisiltä energioilta. Hoito koetaan usein hyvin rentouttavana. Stressi, ahdistus, väsymys ja uupumus helpottuvat. Hoitojen myötä tulee tietoisemmaksi ja luovemmaksi oman elämänsä laadun suhteen. Oma opettaja mestarini on saanut vihkimyksensä suoraan Ole Gabrielsenilta.


Luontaisterapeutti ei ole lääkäri, eikä tee diagnoosia.

Luontaishoitojen päämäärä on helpottaa hoidettavan olotilaa sekä ennaltaehkäistä sairauksien syntymistä, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa.


Kontraindikaatiot eli vasta-aiheet , jolloin hierontaa ei suositella. Näitä ovat mm:

-flunssa, kuume, aktiiviset ihoinfektiot (haavat,ruusu,märkärupi), tarttuvat ihotaudit (bakteerin, sienen tai viruksen aiheuttamat) esim. herpes, syylä, jalkasieni). Psoriasis ei tartu. Akuutit tulehdukset (limapussin=bursiitin tai luukalvon tulehdus), ihosairaudet, sädehoito, tuoreet vammat (venähdys, revähdys jne), sydän-ja verisuonisairaudet, syvät laskimotukokset, suonikohjut, kasvaimet, keskushermostoperäiset sairaudet (huomioitava spastisuus ja ihon tunto), hemofilia, olennaisesti huonontunut verenkierto raajoissa. Alkoholin / huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena oleminen tai krapula.

Jos olet epävarma, kysy aina etukäteen hoitavalta lääkäriltäsi.

Voit varmistaa myös hierojaltasi ajanvarauksen yhteydessä oletko tarpeeksi toipunut esim. jostain tartuntataudista.

Vauva viestii herkästi hyvinvoinnistaan. Vyöhyketerapia hoitaa hellästi pienokaistasi.

Rentoudu ja nauti!