KURSSIT

VOIT KÄYDÄ KAIKKI KURSSIT OMAAN TAHTIISI.
 
HENKILÖKOHTAISESTI RÄÄTÄLÖIDYLLÄ AIKATAULULLA, YKSITYISESTI PAIKANPÄÄLLÄ TAI ETÄNÄ.

MAKSUTAPANA ON NYT MYÖS KLARNA.

KYSELYT/ILMOITTAUTUMISET: healingcenterlpr@gmail.com

Mikäli haluat käydä kurssin etänä, olethan ensin sähköpostitse yhteydessä, jotta varmistetaan kurssin sopivan juuri Sinulle.


" Ihanan aurinkoinen ja energinen Jenita pitää meistä asiakkaista hyvää huolta ja auttaa jokaista  kehittymään henkisellä polulla omaan tahtiinsa. Hänen seurassaan on hyvä ja turvallinen olla".

- Hanna-" Ensi tapaamisesta lähtien tuntui turvalliselle ja helpolle olla. Jenitalla ihanat energiat, joita tarttuu mukaankin! <3 ".

- Sussu-" Jenita tekee tätä sydämmestään ja se todella näkyy. Hänellä on myös paljon omia kokemuksia, jotka antavat korvaamattoman lisänsä, sillä tämä ei ole alana sitä pelkästään kirjoista oppimista... Ihana, ihana Jenita KIITOS kaikesta <3 "

- Vuokko-"Intuitiivinen kurssi oli todella taidokkaasti toteutettu. Selkeät harjoitteet sekä tekstit. Oli ihana käydä omaan tahtiin tämä kurssi, joka oli mielettömän avartava kokemus. Kiitos, olet huippu!"

- Mia-

 

"  Paljon elämänkokemusta sekä koulutusta omaava Jenita on auringon lailla loistava persoona. Mieletön energia! Kiitos vielä, löysin vihdoin oikean suunnan."

- Anne -" Jenitan kurssit ovat vieneet minut mennessään <3. Jenitan tapa olla opettajana on ihana: lämmin ja läsnäoleva. Kundalini Reiki-kurssi toi esille myös Jenitan voimakkaan syleilevän energian, jota on vaikea pukea sanoiksi. Kurssin avulla sain itseluottamusta ja varmuutta omiin hoitajan taitoihin ja toi halun oppia lisää.

Matka jatkuu ".

- Katja -"5 Tiibetiläistä Riittiä on aivan ihana! Suosittelen ehdottomasti jäykille ja kipeille lihaksille + nivelille, sain itse valtavasti apua".

- Merja -KUNDALINI REIKI Kurssi Taso I      120€

Yksi maailman yksinkertaisimmista, itse-kehitystä edistävistä energiahoito-/ Reikimuodoista. Sopii tasapainoa etsivälle, joka haluaa löytää omaa voimavaraansa/sisäistä rauhaansa sekä hyvinvointia ja terveyttä, hoitaa toisia ja/tai itseänsä energiahoidolla.

Tukee luovaa henkistä kasvua, saa aikaan muutoksen. Ensimmäisessä tasossa avautuu ja puhdistuu Kruunu chakra, Sydän Chakra, Käsien Chakrat ja niiden energiakanavat, pääenergiakanava (Sushumna), joka kulkee Juuri Chakrasta Kruunu Chakraan. Kaikki tämä on valmistelua varsinaisen Kundalini Reiki energiakanavan avaamiselle, joka tapahtuu Kundalini Reiki 2 tasolla. (KR-taso I vastaa USUI 1+2+3). Sopii myös aloittelijoille, sekä toisten Reikimuotojen kanssa.


KUNDALINI REIKI Kurssi Taso II      140€
Edellyttää Kundalini Reiki I- tason pohjaksi.

Kolmas Silmä Chakra avataan, tapahtuu Kundalini herätys. Kundalini energia vapautetaan jatkuvasti Kruunu Chakran kautta. Kundalini Reiki 1 vahvistetaan entistä vahvemmaksi.


KUNDALINI REIKI MASTER Kurssi Taso III      160€
Edellyttää Kundalini Reiki I sekä II-tason pohjaksi.

Kaikki edelliset voimaantumiset/viritykset vahvistetaan entistä voimakkaammaksi/vahvemmaksi. Kaikki Chakrat ovat avattu ja voimistettu, kanavat ovat laajennettu. Nyt Kundalini "tuli" pääsee kokonaan Kruunu Chakraan ja roihuamaan siitä ylöspäin. Sen lisäksi voimaantuminen sisältää 7 kpl virityksiä. Näillä voit tarkemmin hoitaa tiettyä ongelmaa.

1. Diamond Reiki
2. Crystalline Reiki
3. DNA Reiki
4. Birth trauma Reiki
5. Location Reiki
6. Past Life Reiki
7. Balance

Sisältää Master tason Diplomin.  


THE GOLDEN LIGHT - VOIMAANTUMINEN       120€

Muuntaa pelon ja pimeyden valoksi ja iloksi. On hyvin voimakas, sillä on yhteydessä Gold Ray:hin (Kultaiseen Säteeseen), joka on tunnettu sen puhdistavista ominaisuuksista. Luo energiaa, joka on niin puhdas, että se nostaa ihmisen värähtelytasoa. Kultainen valo on voimakkain valo fyysisessä maailmankaikkeudessa. Voit käyttää The Golden Lightia tavallisena Reikinä yksinään tai yhdistelmänä muiden energiahoitomuotojen kanssa esim. Kundalini Reiki, Silver Violet Flame yms. Sisältää Diplomin.


GOLDEN RAY EMPOWERMENT / KULTAINEN SÄDE VOIMAANTUMINEN  120€

Golden Ray on kaunis voimaantuminen. Se sisältää anteeksiantamisen opetusta. Jotta voit kehittyä paremmin spirituaalisesti, on sinun päästävä ensin eroon peloistasi. Mennäksesi eteenpäin elämässäsi, sinun täytyy antaa anteeksi. Kun annat anteeksi, vapautat pelkosi. Golden Ray auttaa sinua tässä. Spirituaalisen lain mukaan kaikki "myrkky" palautuu takaisin sen alkuperäiselle lähettäjälle. Hoidoissa saat mieletöntä synergiaa yhdistämällä tämän esim. Kundalini Reikin kanssa. Vaatimuksena Gold Reiki II tai The Golden Light 2017. Sisältää Diplomin.


SILVER VIOLET FLAME - VOIMAANTUMINEN       120€

Käyttämällä Silver Violet Flamea, voit esimerkiksi muuntaa negatiivisia tunteita positiivisiksi, käsitellä ihmissuhteitasi, puhdistaa auraasi ja näin myös parantaa fyysistä kehoasi , nostaa värähtelyäsi ja suojata itseäsi huonolta energialta. Se auttaa meitä poistamaan varastoituneita myrkkyjä kehostamme. Silver Violet Flamen avulla voidaan muokata tilanteita, jotka ovat meille epäsuotuisia. Negatiivinen energia voi ilmetä erilaisina sairauksia, ahdistuneisuutena. pelkona, stressinä, ei toivottuina tapoina jne. Silver Violet Flame välittää viisautta, jotta voisimme voittaa liiallisen itsekkyyden. Voimme käyttää sitä sekä itsehoitoon, että hoitaa sillä muita ihmisiä. Sisältää Diplomin.


UNELMAKARTTA    109€

Unelmakartan toimivuus perustuu siihen, että mihin keskität (tässä tapauksessa) ajatusenergiaasi, se lisääntyy elämässäsi. Vanha viisaus "sitä saa mitä tilaa" pitää paikkansa. Kutsumme tietämättämme usein elämäämme negatiivisia asioita, vaikka samaa tekniikkaa voisi käyttää myös positiivisen kutsumiseen. Tällä kurssilla opit luomaan unelmakarttoja sekä ohjaamaan muita niiden tekemisessä. Mukaasi saat todistuksen kurssiin osallistumisesta.


INTUITIIVISEN HOITAMISEN PERUSKURSSI (energiahoitajille)      KESTO 5KK   249€

Kurssi on matka kohti omaa henkistä kasvua sekä intuition kehittämistä. On tärkeää erottaa intuitio mm. egon, stressin, pelkojen ja tunteiden seasta. Tasapainon löytäminen, läsnäolon voima ja oivallukset kuljettavat tällä polulla eteenpäin. Kurssi rakentuu kahdesta lähijaksosta, joiden välissä tehdään kotitehtäviä (mm.paljon erilaisia harjoitteita), raportoituja harjoitushoitoja sekä lopputyö. Lisätietoja saat sähköpostilla. Kurssi on mahdollista maksaa osissa, kurssipaikan varausmaksu 85€. Mukaasi saat reilun 100 sivuisen materiaalin, toistakymmentä harjoitusta sekä todistuksen kurssiin osallistumisesta.


5 TIIBETILÄISTÄ RIITTIÄ    79€

Tiibetiläinen viiden liikkeen harjoitus esiteltiin länsimaissa ensimmäisen kerran 1930-luvulla. Riitit ovat hyvin yksinkertaisia liikkeitä. Ne voimistavat ja notkistavat jäykkiä lihaksia sekä niveliä, lisäävät liikkuvuutta, ketteryyttä, elinvoimaa, kestävyyttä, samalla kiinteyttäen vartaloa ja parantaen ryhtiä. Harjoitus vaatii keskittymään omaan hengitykseen ja näin ollen rauhoittaa myös ajatusten vilinää. Harjoitukset vahvistavat energiakeskuksiamme. Chakrojen hyvinvointi vaikuttaa koko kehomme sekä mielemme hyvinvointiin.

Kurssi kestää n. 2 tuntia. Tämän jälkeen pystyt itsenäisesti harrastamaan tätä "nuorentavaa" liikuntamuotoa. Tarina kertoo, että alun perin salaperäisiä riittejä harjoittivat Himalajalla asuvat buddhalaismunkit. He näyttivät monta kymmentä vuotta nuoremmalta, kuin mitä he olivat todellisuudessa. Kyseessä on tarkkaan suunniteltu, energisoiva liikesarja, "ikuisen nuoruuden lähde".

Liikkeesi harjoitellaan tarkasti kurssin aikana, saat yksilöityjä neuvoja.

Menetelmä tunnetaan myös nimillä tiibetiläiset liikkeet, viisi tiibetiläistä liikettä, viisi tiibetiläistä menetelmää. Noin 98% kirjaa lukeneista tekevät liikkeet väärin! Moni websivusto opettaa ne jopa väärin / hyvin puutteellisena (tarkoitus varmaan ollut hyvä, mutta näissä liikkeissä on tärkeää tietää muutamia asioita hyvin, mikäli haluaa saada täyden hyödyn irti).VERKKOKURSSIT VERKKOKAUPASTA:
(Linkki sivuilla) 


HERÄTTELYÄ MUUTOKSEEN     29.90€

Takertuessamme vanhaan on mahdotonta tarttua uuteen.

Ilo, menestys ja sisäinen rauha eivät tule itsestään. Häpeä, kipu ja tuska eivät ole vain muiden aiheuttamia.

Omat ajatuksemme sekä valintamme luovat polkumme.

Henkilökohtainen elämän kokemuksemme muokkautuu omasta tietoisuudestamme ja mikäli haluamme muutosta tulee meidän muuttaa omaa toimintaamme, vanhoja käytösmallejamme sekä tietoisuuttamme.

Työkalujen avulla autamme sinua löytämään muutosvoiman.

(sis.materiaalia + harjoitteita 8 viikon ajaksi. Verkkokurssimateriaali on käytettävissäsi 12 viikon ajan.)


HERÄTTELE INTUITIOSI    29.90€

Luotettava intuitio kehittyy ajan myötä, harjoittelun kautta.

Se vaatii itsetuntemusta ja omien tunteiden tarkkailua.

Ympäristömme on usein meluisa sekä kiireinen ja hukumme tietotulvaan. Kaiken keskellä sisäinen äänemme katoaa helposti.

Jokainen meistä voi oppia elämään säteilevästä tyyneydestä ja rauhasta.

Läsnäolon voima, syvä antaumus ajatusten sekä tunteiden tuolle puolen. Olemuksemme ankkurointi tyyneyden keskukseen, läsnäolo ja hetkessä oleminen ovat pohja intuitiolle.

 (sis.materiaalia + harjoitteita 8 viikon ajaksi.
 
Verkkokurssimateriaali on käytettävissäsi 12 viikon ajan.)LISÄTIEDOT JA KYSELYT ENERGIAMUODOISTA SEKÄ KURSSEISTA SÄHKÖPOSTILLA.