Meditaatio- & Rentoutusohjaus

Läsnäoloa & pysähtymistä hetkeen


Kehon sekä mielen rauhoittuminen, irti päästäminen, hyväksyminen, erilaiset mielikuvaharjoitteet, visualisointi sekä hengitysharjoittelu kuljettavat meitä harjoitteissa lempeästi lähemmäs stressittömämpää olotilaa. Meistä monella on fyysisiä sekä henkisiä oireita, kuten unettomuutta, erilaisia kiputiloja, särkyjä ja vaikeus rentoutua. Monet näistä oireista liittyvät stressiin.
 
Aktivoimme parasympaattista hermostoa, joka auttaa rentoutumaan sekä vähentämään stressiä.
Meditaation / rentoutusharjoittelun käyttöä on tutkittu laajasti ja siitä on monenlaista hyötyä mm. stressitasojen lasku, pulssin hidastuminen, verenpaineen lasku, lihasten rentoutuminen, kipujen lievittyminen sekä ajatuksien selkiytyminen. Rentoutusharjoitus on palauttava sekä kehon energiaa herättelevä kokonaisuus. Tunnin rentoutuksen sanotaan vastaavan usean tunnin syvää unta.

Meditaatio ja rentoutusharjoitus eroavat toisistaan.
Meditaatiossa menemme syvempään tietoisuuden tilaan ja käytämme mantra sanaa, joka on yksinkertaisimmillaan "hengitä sisään - hengitä ulos".

Rentoutusharjoitteessa olemme enemmän läsnä kehossamme. Rentoutuminen ei välttämättä ole pelkkää hiljaisuutta, vaan se voi olla myös naurua tai itkua ja toisinaan nostaa pintaan erilaisia, kuormittaviakin tunteita. Rentoutusohjaus sopii niin aamuun ennen työpäivää tuomaan rennon mielen päivän askareisiin, kuin keskelle päivää tai iltaan tuomaan hyvän palauttavan unen.


Harjoitteita voidaan yhdistää myös esim. intuitiiviseen hoitoon, asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti. 


Tunnit järjestetään yksityistunteina.
Ryhmätunnit sovittavissa erikseen.
 

Sinun toiveistasi sekä tarpeistasi lähtevää henkilökohtaista ohjausta, jossa käymme läpi mihin toivoisit muutosta rentoutuksen avulla.


- Rentoutusohjaus 60min/55€
Tule ohjaukseen mukavan lämpimillä vaatteilla. Voit ottaa tunnille joogamaton/pilatesalustan ja viltin, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Aloitamme kehoa lämmittävillä harjoituksilla, jonka jälkeen käydään makuulle viltin alle. Rentoutuksen päätteeksi yrttitee. 

 

- Meditaatio / rentoutusohjaus + intuitiivinenhoito 90min/79€


VARAA TUNTISI: