Meditaatio- & Rentoutusohjaus

Jos pystyt hallitsemaan hengityksesi, pystyt hallitsemaan myös tunteesi -Osho-
Jos pystyt hallitsemaan hengityksesi, pystyt hallitsemaan myös tunteesi -Osho-
Läsnäoloa & pysähtymistä hetkeen


Kehon sekä mielen rauhoittuminen, irti päästäminen, hyväksyminen, erilaiset mielikuvaharjoitteet, visualisointi sekä hengitysharjoittelu kuljettavat meitä harjoitteissa lempeästi lähemmäs stressittömämpää olotilaa. Meistä monella on fyysisiä sekä henkisiä oireita, kuten unettomuutta, erilaisia kiputiloja, särkyjä ja vaikeus rentoutua. Monet näistä oireista liittyvät stressiin.
 
Aktivoimme parasympaattista hermostoa, joka auttaa rentoutumaan sekä vähentämään stressiä.
Meditaation / rentoutusharjoittelun käyttöä on tutkittu laajasti ja siitä on monenlaista hyötyä mm. stressitasojen lasku, pulssin hidastuminen, verenpaineen lasku, lihasten rentoutuminen, kipujen lievittyminen sekä ajatuksien selkiytyminen ja vaikeiden tunteiden lievittyminen. Hengitysharjoitteilla puhdistamme myös kuona / hengityksen jäteaineita. Rentoutusharjoitus on palauttava sekä kehon energiaa herättelevä kokonaisuus. Tunnin rentoutuksen sanotaan vastaavan usean tunnin syvää unta.

Meditaatio ja rentoutusharjoitus eroavat toisistaan.
Meditaatiossa menemme syvempään tietoisuuden tilaan. Emme visualisoi vaan keskitymme yhteen ainoaan kohteeseen, kuten hengitykseemme. 

Rentoutusharjoitteessa olemme enemmän läsnä kehossamme. Rentoutuminen ei välttämättä ole pelkkää hiljaisuutta, vaan se voi olla myös naurua tai itkua ja toisinaan nostaa pintaan erilaisia, kuormittaviakin tunteita. Rentoutusohjaus sopii niin aamuun ennen työpäivää tuomaan rennon mielen päivän askareisiin, kuin keskelle päivää tai iltaan tuomaan hyvän palauttavan unen.


Harjoitteita voidaan yhdistää myös esim. intuitiiviseen hoitoon, asiakkaan tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti. 


Tunnit järjestetään yksityistunteina.
Ryhmätunnit sovittavissa erikseen.
 

Sinun toiveistasi sekä tarpeistasi lähtevää henkilökohtaista ohjausta, jossa käymme läpi mihin toivoisit muutosta rentoutuksen avulla.


Mieltä ja kehoa palauttava syvärentoutustunti 60min/49€
Tule ohjaukseen mukavan lämpimillä vaatteilla. Voit ottaa tunnille joogamaton/pilatesalustan ja viltin, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Aloitamme kehoa lämmittävillä harjoituksilla, jonka jälkeen käydään makuulle viltin alle. Rentoutuksen päätteeksi yrttitee. 

 

Meditaatio / mieltä ja kehoa palauttava syvärentoutustunti + intuitiivinenhoito 90min/75€


VARAA TUNTISI: