Varaa aikasi helposti nettiajanvarauksella:

www.nettiaika.fi/HealingCenter

Jos et löydä sopivaa aikaa, voit kysellä vapaita aikoja myös sähköpostitse

PHYT'S BIO-Sertifioidut luomukasvohoidot


Kasvohoidot tehdään ammattisarjan tuotteilla ja hoito räätälöidään aina yksilöllisesti, toiveidesi ja ihosi tarpeen mukaan. Tuotteiden reseptit ovat monimutkaisia kasviekstraktien ja luonnollisten yhdisteiden seoksia. Niitä käytetään eri tavalla, kuin tavallista kosmetiikkaa ja niillä on myös laaja kirjo terveydellisiä etuja, sillä vaikutus ulottuu kokonaisvaltaisesti kehoon.

PHYT'Sin kauneudenhoitajat ovat koulutettuja ymmärtämään tavallisen ja luomukosmetiikan eroavaisuudet.
 

Hoidoissamme ei käytetä laitteita.
 

Vaativammissa  ihonhoito-ongelmissa käännythän erikoiskosmetologin puoleen.

 

LAMINARIA 


Merellinen, syväkosteuttava ja ravitseva hoito. Tasapainoittaa ihon hydrolipidikalvon toimintaa ja virkistää tuomalla happea ihosoluille. Ravitsee sekä suojaa. Hoidossa käytettävä merilevänaamio tehostaa seerumin ainesosien imeytymistä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ravitsevan seerumin, tasapainoittavan naamion sekä suojaavan loppuvoiteen. Merilevä rauhoittaa tehokkaasti ihon punoitusta.

80min/62€AROMA FRAN


Kosteuttava, uudistava, rentouttava, kuumia kiviä hyödyntävä kasvohoito, joka antaa stressaantuneelle, kuivalle ja elottomalle iholle elinvoimaa. Lämpimät kivet tehokosteuttavat auttamalla vaikuttavia ainesosia imeytymään syvemmälle ihon kerroksiin. Aromaattiset tuotteet sekä rentouttava hieronta kuljettavat koko kehon ja mielen rentouden tilaan. Hoidon jälkeen iho on heleä ja lihakset täydellisen rentoutuneet. Hoitoon kuuluu aromaattinen lämmin kääre, kuorinta, kosteuttava sekä uudistava aromanaamio, kuumakivihieronta kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle ja aromaattinen loppuvirkistys.
70min/72€


SOIN AQUA


Iholle, joka on ikääntyvä tai kärsii kosteuden puutteesta ja on altis ihoärsytyksille. Kosteustasapaino voi häiriintyä monista syistä, kuten hormonaalisista muutoksista ja erilaisista ympäristötekijöistä. Ikääntyessä hyaluronihapon luonnollinen tuotanto hiipuu, jolloin aktivointi on tärkeää. Ihoa kosteuttamalla voimme vähentää ryppyjen ennenaikaista muodostumista. Kuivalle iholle voi herkästi ilmaantua myös pigmenttimuutoksia ja ihon väri voi olla epätasainen. Hoito lisää tehokkaasti ihon kosteuspitoisuutta. Tuotteet sisältävät sekä matala- että korkeamolekyylistä luonnonmukaista hyaluronihappoa. Palkittu 2017  parhaaksi luonnonmukaiseksi kosteuslinjaksi! Hoito sisältää lymfahieronnan kasvot+kaula, hellävaraisen alkupuhdistuksen, kosteuttavan seerumin, naamion sekä loppuvoiteen.90min/89€


SOIN SENSI


Herkän ja helposti reagoivan, allergisen ja kosteusköyhän ihon hoitokokonaisuus. Kuivassa ja ärtyneessä ihossa hydrolipidikalvon suojaava toiminta on häiriintynyt. Iho voi myös ärsyyntyä monista ihonhoitotuotteista. Kasviuutteita sisältävä hoito rauhoittaa tehokkaasti raviten ja parantaen ihon kosteuspitoisuutta, antaen suojaa ravitsevana tehohoitona. Hoito sisältää lymfahieronnan kasvot+kaula, hellävaraisen alkupuhdistuksen, tasapainoittavan seerumin, rauhoittavan naamion sekä suojaavan loppuvoiteen.


70min/69€

SOIN EQUILIBRE NOURISSANT


Tasapainoittava, syväkosteuttava ja ravitseva hoito, pintakuivalle / kuivalle iholle, joka kärsii mustapäistä tai ajoittain näppylöistä.
Hillitsee ihon karheutta, kuivuutta, hilseilyä ja kiristelyä. Tasapainoittaa ihon hydrolipidikalvon toimintaa. Ravitsee ja suojaa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, tasapainoittavan seerumin, tasapainoittavan ja ravitsevan naamion sekä suojaavan loppuvoiteen.


70min/62€SOIN CAPYL


Herkän sekä couperoottisen ihon hoito. Ilmojen jatkuva vaihtelevuus, runsas saunominen, tietyt ärsykkeet ja elintavat aiheuttavat hiusverisuonten laajenemista. Iho on herkästi reagoiva, punakka, ohut. Hoito vahvistaa tehokkaasti hauraita hiusverisuonia, lievittää ihon punakkuutta, kosteuttaa ja parantaa luonnollista lipidikerrosta. Sopii myös ruusufinnistä kärsiville. Hoidossa tehtävä kasvojen lymfa yhdistettynä erityisiin seerumeihin lisää solujen uusiutumista.


80min/69€

WHITE BIO ACTIVE


Hoitokokonaisuus pigmenttimuutoksiin. Häivyttää tehokkaasti maksaläiskiä ja tasoittaa ihon väriä. Sopii myös ihon väriä tasoittavana vaalentamaan punakkaa ja laikukasta ihoa. Hoidossa tehtävä kasvojen lymfa yhdistettynä erityisiin seerumeihin edesauttaa solujen uusiutumista. Sarjahoitona saavutetaan hyviä vaalentavia hoitotuloksia. Rauhoittaa couperosa ihon esimerkiksi ennen juhlameikkiä. Hoito aloitetaan hellivällä, lämpimällä merimineraalijalkakylvyllä.


90min/89€

PHYT'S SOIN MULTI-VITA


Monivitamiinihoito aikuiselle, jonka ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden rakenne on muuttunut ja veltostunut, hyaluronihapon tuotanto on vähenytynyt ja iho kaipaa kosteutta. Kollageenisäikeet pitävät ihon kiinteänä ja joustavana. Ikääntyessä luonnollinen kollageenituotanto hidastuu, jonka vuoksi sitä on tärkeää aktivoida. Hoito ravitsee ja antaa nopeasti liftaavan vaikutuksen aktivoiden uusien solujen syntymistä. Hoidossa tehtävä kasvojen lymfa yhdistettynä erityisiin kasviuutteisiin edesauttaa solujen uusiutumista. Kirkastaa myös ihon väriä ja parantaa kosteuspitoisuutta. Elvyttää ja uudistaa tehokkaasti ikääntyvää ihoa. "Tuhkimohoito". Hoito aloitetaan hellivällä, lämpimällä merimineraalijalkakylvyllä.


Huomioithan, että hoidon jälkeen kasvoilla voi esiintyä punoitusta muutaman tunnin ajan.


90min/85€

PHYT'S REVIDERM


Tehokas Anti-age hoito ikääntymistä vastaan. Hoito myös virkistää ja kirkastaa kaikkia ihotyyppejä parantamalla ihon hapenottokykyä, aktivoimalla verenkiertoa, solutoimintaa ja lisäämällä ihon kosteustasapainoa. mm. tupakointi, vähäinen vedenjuonti ja valvominen huonontavat ihon hapensaantia. Hoidon aikana ihoon imeytetään mm. tehokas Anti-age seerumi. Lopussa laitettava siloittava naamio pehmentää tehokkaasti nuorentaen ihoa. Hoidossa tehtävä kasvojen lymfa yhdistettynä erityisiin kasviuutteisiin lisää solujen uusiutumista.


90min/69€

PHYT'S PANACÉE LUXUS


Anti-age tehohoito, joka on tarkoitettu kronologisesti vanhenevalle iholle. Sopii myös ennenaikaisesti vanhettuneelle iholle, jossa näkyy vääränlaisten elintapojen aiheuttamaa ihovanhenemista (aurinko,alkoholi, lääkkeet, tupakka, valvominen jne.) Panacée -kasvohoidolla vaikutetaan ihokerrosten dermiksen ja epidermiksen koheesioon eli viestitykseen. Näin solutoiminta aktivoituu, kosteuspitoisuus lisääntyy ja ihon kimmoisuus parantuu. Panacee sisältää myös luonnon omaa "Botoxia", jolla on luonnonmukainen ihon juonteita kohottava vaikutus. Hoidossa tehtävä kasvojen lymfa yhdistettynä erityisiin kasviuutteisiin edesauttaa solujen uusiutumista.

Iholla näkyy eroa jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Hoito aloitetaan hellivällä, lämpimällä merimineraalijalkakylvyllä.


90min/109€

HYDROLE´ SILMÄNYMPÄRYSHAUDE HOIDON YHTEYDESSÄ


Rauhoittaa, pehmentää ja raikastaa väsynyttä silmänympärysihoa

10€

SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO HOIDON YHTEYDESSÄ


Poistaa tummuutta ja turvotusta kosteuttaen ihoa

10€

KAIKKI HOITOKOKONAISUUDET OVAT AINA PAKATTUINA HYGIEENISIIN LASIAMPULLEIHIN JA JOKAINEN HOITOON TULIJA SAA TÄYSIN OMAT, AVAAMATTOMAT TUOTTEET.

Jean-Paul on suunnitellut pakkaukset myös vähittäistuotteille. Muovi on huokoinen kemiallinen materiaali ja voiteissa olevat aktiiviset ainesosat huuhtoisivat muovimolekyylejä itseensä, jolloin tuote pilaantuisi. Tuubeissa on sisällä erityinen patentoitu "metalli pinnoite", joka ratkaisee muovikontaminaatio-ongelman.

                                                            Healing Center Raatimiehenkatu 20 53100 Lappeenranta                                                                  Copyright © 2020 Healingcenter Lappeenranta. All rights reserved.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!