PHYT'S Filosofia

EI SÄILÖNTÄAINEITA, PARABEENEJA, PHENOXYETHANOLIA, PEG, GMO, SYNTEETTISIÄ VÄRIAINEITA TAI ELÄINKOKEITA

PHYT´STM laboratoriot vakuuttavat, että he käyttävät tuotteissaan
ainoastaan 100% luonnollisia raaka-aineita. Tuotteet perustuvat puhtaisiin, aitoihin kasvi- ja eteerisiin öljyihin.
PHYT´S on vastuullinen, ainutlaatuinen, täydellinen hoitolinja. Yli 45 vuoden ajan se ei ole käyttänyt kemiallisia säilöntäaineita tuotteissaan. Sarja on haluttu luoda ilman terveydelle haitallisia petrokemian tuotteita. Ranskalaiset Phyt´s tuotteet ovat sertifioitu virallisella QUALITÉ FRANCE- merkillä ja Cosmetique BIO- merkillä. Nämä takaavat, että käytettävät luomuviljellyt raaka-aineet noudattavat niille asetettuja määräyksiä. Raaka-aineita viljellään lounais-Ranskan Caillac´ssa brändin omilla viljelmillä, mutta niitä hankitaan myös ympäri maailmaa.

Tuotteiden reseptit ovat monimutkaisia kasviekstraktien ja luonnollisten yhdisteiden seoksia. Niitä käytetään eri tavalla, kuin tavallista kosmetiikkaa ja niillä on myös laaja kirjo terveydellisiä etuja.

Vaatii erikoiskoulutuksen päästäkseen PHYT'S luomuspesialistiksi ja PHYT'Sin kauneudenhoitajat ovatkin koulutettuja ymmärtämään tavallisen ja luomukosmetiikan eroavaisuudet.

Phyt's on käyttänyt eteerisiä öljyjä kosmetiikassa jo pitkälti yli 40 vuotta. Ne ovat olennainen osa Phyt's laboratorion filosofiaa. Tämä on saanut alkunsa intohimosta kasveihin ja luontoon sekä harmoniasta ihmisen ja luonnon välillä

PHYT`S on luomuspesialisti eikä halua hyödyntää tuotteissaan edes sallittua 5% synteettisten raaka-aineiden määrää. Tuotteet ylittävät sertifikaattien edellytykset ja tuotteet on tehty 100% luonnon raaka-aineista, täydellisen turvallisen ja tehokkaan hoitotuloksen aikaansaamiseksi.

Ammattihoidot ovat yksittäispakatuissa lasiampulleissa ja valmiina hoitokokonaisuuksina. Näin ollen pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys ja puhtaus.

Jean-Paul on suunnitellut pakkaukset myös vähittäistuotteille. Muovi on huokoinen kemiallinen materiaali ja voiteissa olevat aktiiviset ainesosat huuhtoisivat muovimolekyylejä itseensä, jolloin tuote pilaantuisi. Tuubeissa on sisällä erityinen patentoitu "metalli pinnoite", joka ratkaisee muovikontaminaatio-ongelman.